sk en
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Novinky a aktuality
Prvá novinka Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...

Kancelársky priestor na prenájom, Eurovea Central, 258 m2

Cena:
16,00 €/m2/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Pribinova
ID inzerátu: 432
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
Druh: kancelárie
Podlahová plocha: 258 m2
Stav objektu: novostavba
 
Telefón: áno
Internet: áno
Klimatizácia: áno
Na poschodí: 2
Výťah: áno
Terasa: neuvedené

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v prestížnom komplexe Eurovea, v kancelárskej budove Eurovea Central 2. Priestor sa nachádza na 2 posch.

Úžitková plocha: cca 258 m2 (čistá kancelárska plocha je cca 220 m2 + podiel na spoločných priestoroch)

A štandard budovy a priestorov – otvárateľné okná s interiérovými žalúziami, nezávislé kúrenie a chladenie priestorov individuálne nastaviteľné, EPS, zdvojené podlahy, PC kabeláž Cat7.

Dispozícia priestoru: recepcia, open space , chodba, 3 samostatné miestnosti, dámske a pánske toalety/ zdieľané so susediacim priestorom.

Výška nájmu uvedená v tomto inzeráte predstavuje základný nájom bez poplatkov, energií a dph a nezahŕňa príp. bonusy ako sú nájomné prázdniny a pod.

Komplex Eurovea CENTRAL bol naprojektovaný tak, aby poskytoval vysoký štandard kancelárskych priestorov s ohľadom na rastúci význam a dôležitosť Bratislavy. Obchodné a nákupné centrum s pôsobivým technickým riešením bolo postavené na mieste so skutočne inšpirujúcim podnikateľským prostredím. Prepojenie centra mesta, nákupnej zóny, kancelárií a nábrežného parku zvyšuje lukratívnosť lokality.
S obchodným a nákupným centrom je prepojený veľkolepý nábrežný park a päťhviezdičkový Sheraton Bratislava Hotel. Ponúka ubytovanie v 209 izbách, konferenčné priestory, reštaurácie, bar, wellness centrum a fitnescentrum.

Pracujte v prostredí, ktoré sa vie prispôsobiť vašim potrebám. Office v Eurovea je synonymom pracovného pohodlia a štýlu a reprezentuje najprestížnejšiu lokalitu pre kancelárske priestory v meste. Architekti komplex navrhli tak, aby nájomníci priestorov podnikali a pracovali v pohodlnom pracovnom prostredí.

Viac informácií o tejto ponuke Vám radi poskytneme na uvedenom tel. čísle.

Maklér:

makler
Maklér:Vladimíra Bystrianska
Telefón:+421918 484 323
E-mail:v.bystrianska-ZVNC-ceecommercial.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.