sk en
Search
-
- m2

Moderné kancelárske priestory na prenájom, Einsteinova ul.

Price:
15,50 €/m2/month
Region: Bratislavský kraj
District: Bratislava V
Town: Bratislava-Petržalka
Advert ID: 544
Category: Komerčné a prevádzkové priestory
Property type: offices
Floor area: 306 m2
Condition of object: new building
 
Phone: yes
Internet: yes
Air Conditioning: yes
Podlaží celkom: 16
on the floor: 4
Lift: yes
Terrace: yes

Advert description:

Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v modernej administratívnej budove na Einsteinovej ul. v Bratislave – mestská časť Petržalka.



Lokalita: okrajová časť centra mesta, v blízkosti Sadu Janka Kráľa, OC Aupark, pri hlavnom dopravnom ťahu/ obchvat D1, v smere do centra mesta.



Úžitková plocha priestoru je cca 306 m2. Priestor sa nachádza na 4 posch. v 16 podlažnej budove. Orientácia priestoru je na SZ s výhľadom na mesto. Možnosť prenájmu väčšej plochy, príp. celého podlažia ( cca 1 250 m2).

Otvorený pôdorys podlaží s komunikačným jadrom v strede poskytuje flexibilné riešenia a delenia priestoru pri zachovaní dostatku prirodzeného slnečného svetla.



Štandardom sú klimatizácia, zdvojená podlaha, kvalitné koberce, znížený podhľad, inteligentné riadenie osvetlenia, prístup do budovy 24/7 a kamerový systém.



Objekt pozostáva z dvoch budov o celkovej prenajímateľnej ploche cca 21 000 m2. Sklené fasády spĺňajú kritériá energetickej efektívnosti, ochrany proti slnku a hluku z okolitých ciest. Vybavené sú automatickým vonkajším tienením odolným voči poveternostným vplyvom. Okná sú otvárateľné.



Nájomcom je k dispozícii krytá garáž na 3 podlažiach ako aj vonkajšie parkovacie miesta pred budovou, ktoré poskytujú spolu viac ako 700 parkovacích miest.



V budove sa nachádza kantína a kaviareň. Kompletnú občiansku vybavenosť a široký výber stravovacích služieb poskytuje nákupné centrum Aupark, ktoré sa nachádza vo vzdialenosti cca 200 m od budovy.



Budova je dobre dostupná MHD. Zastávka električiek sa nachádza cca 5 min. pešo od budovy, zastávka MHD sa nachádza pred OC Aupark, cca 200 m od budovy.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa a Tyršovo nábrežie, ktoré poskytujú priestor na relax a športové aktivity.



Budova má zelenú terasu, ktorá sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží a je prístupná len pre nájomníkov. Budova disponuje aj stojanmi pre bicykle, sprchami pre cyklistov a nabíjacou stanicou pre elektromobily. Budova sa vyznačuje vysokou efektívnosťou využívania ekologickej energie vďaka čomu získala BREEAM certifikát.



Cena uvedená v inzeráte predstavuje základný nájom bez služieb, energií a DPH.



Viac informácií o tejto ponuke Vám radi poskytneme na uvedenom tel. čísle.

Agent:

makler
Agent:Vladimíra Bystrianska
Phone:+421918 484 323
E-mail:v.bystrianska-ZVNC-ceecommercial.com

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
I offer price ... EUR.