sk en
Search
-
- m2

Obchodný priestor na prenájom,BA II, 295 m2

Price:
12,50 €/m2/month
Region: Bratislavský kraj
District: Bratislava II
Town: Bratislava-Ružinov
Advert ID: 315
Category: Komerčné a prevádzkové priestory
Property type: commercial
Floor area: 295 m2
Condition of object: reconstructed
 
Phone: unknown
Internet: unknown
Air Conditioning: unknown
Lift: unknown
Terrace: unknown

Advert description:

Ponúkame na prenájom obchodný priestor v Bratislave - m.č. Ružinov. Priestor sa nachádza na prízemí polyfunkčnej budovy s výkladmi do frekventovanej cesty.



Úžitková plocha: 295 m2



Dispozícia: otvorený obchodný priestor, 5x výklad do ulice, priestor pre sklad príp. kuchynku, 2x samostatné WC. Hlavný vstup do priestoru je z parkoviska pred budovou, 1x bočný vstup pre zásobovanie.



Podlaha dlažba, kazetový strop s osvetlením, SDK priečky, možnosť úpravy dispozície priestoru. Priestor je možné predeliť na dve samostatné jednotky.



Cena za prenájom priestoru je 3 687,50 EUR za mesiac. K cene za priestor sú účtované služby spojené s nájmom, ktoré zahŕňajú – odvoz smetí, kúrenie, chladenie, poplatok za správu, monitoring objektu, vodne-stočné, elektrická energia (vlastný merač) – tieto služby sú spoplatnené zálohou vo výške 737,50,- EUR mesačne. Služby sú k 31.12. zúčtované podľa skutočnej spotreby. Všetky ceny sú uvedené bez DPH.



Parkovanie: parkovacie miesta pre zamestnancov nájomcu – prenájom za jedno parkovacie miesto je 50,00 EUR mesačne. Parkovanie pre zákazníkov je zdarma v časovom limite 2 hod denne.



Lokalita: hlavný dopravný ťah na frekventovanej ceste. Zastávka MHD sa nachádza priamo pred budovou. Možnosť umiestnenia reklamy na reklamnom pútači pred budovou.



Viac informácií o tejto ponuke Vám radi poskytneme na uvedenom tel. čísle.

Agent:

makler
Agent:Vladimíra Bystrianska
Phone:+421918 484 323
E-mail:v.bystrianska-ZVNC-ceecommercial.com

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
I offer price ... EUR.